Odunpazarı Belediyesi, yıl boyunca ihtiyaç sahibi yurttaşlar için yaptığı yemek ikramına Ramazan ayında da devam ediyor. Belediye yemek ikramının yanı sıra Ramazan ayı boyunca sekiz mahallede de iftar programı düzenleyecek. Bu kapsamda ilk olarak 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. 

Başkan Kurt iftar programında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: 

"CHP İKTİDARINDA HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK"

“Bugün 75. Yıl Mahalle’mizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Soframız bereketli olsun. Bu sofra Halil İbrahim sofrası olsun ve hep birlikte güzel günlere gidelim. Şu anda CHP İl Başkanımız, Odunpazarı İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve milletvekili aday adaylarımız ile huzurunuzdayız. Bütün masalarda arkadaşlarımız sizlerle tanışıyor, sohbet ediyor ve inşallah 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde Eskişehirlilerin daha güçlü ve daha güzel bir şekilde tercihini gerçekleştirmesini sağlayacağız. Türkiye 20 yıldır kötü yönetiliyor. Bu kötü yönetimden kurtulmanın zamanı geldi. 14 Mayıs değişimin zamanıdır. Hepimiz değişeceğiz ve Türkiye değişecek. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

Başkan Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı, Odunpazarı İlçe Başkanı ve Milletvekili aday adayları ile iftar programının ardından 75.Yıl Mahallesi’nde bulunan kahveleri de ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi’nin iftar programı; 3 Nisan Pazartesi günü Çankaya Mahallesi Açık Pazar Yeri, 11 Nisan Salı günü Gündoğdu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve 13 Nisan Perşembe günü Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ile devam edecek.