Şarkıcı Nihat Doğan, katıldığı bir programda, "Türkiye'deki her rejim kendi iktidarını tahakküm etmek için Kürt kanından besleniyor" dedi.

Katıldığı programda hükümeti eleştiren Nihat Doğan, "Kürtler bu ülkenin kobayı olmuş, kim iktidarını sağlamlaştırmak istese Kürtleri eziyor" dedi.

"KÜRT YÖNETİCİLER SİYASİ REHİNEDİR"

Biz10TV'de Zeynep Uzun'a konuk olan şarkıcı Nihat Doğan önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem AKP'ye olan yakınlığı ile bilinen Doğan, "Ben AKP'ye oy atmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Türkiye'de hangi rejim iktidarını tahakküm etmek istediyse Kürt kanıyla beslenmiştir. İktidarını yaşatmak adına Kürtlere zulüm ediyorlar. Bugün bir sürü Kürt yönetici cezaevinde, bu zulümdür. Şu an içeriye alınmış Kürt siyasilerinin hepsi siyasi rehinedir. Yüzde 99'u fikirlerinden dolayı içeride. Bu rejimin problemidir. Hangi rejim sıkışsa, tıkansa Kürtleri eziyor. Kürtler bu ülkenin kobayı olmuş çıkmış. Herkes onlar üzerinden iktidarını sağlamlaştırıyor" dedi. Doğan'ın açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.