Konut Görevlileri ve Kaloriferciler Sendikası (Konut-Sen) Antalya İl Temsilciliği'nin toplantısına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin tüm hizmetlerinin eşitlikçi ve herkese yönelik olduğunu belirterek, “Bizim belli bir sınıfa hizmetimiz yoktur. Ya herkese ya hiç kimseye” dedi.

Merkezi Ankara olmak üzere 2015 yılında kurulan Konut-Sen’in Antalya İl Temsilciliği, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) toplandı. Toplantıya Başkan Uysal’ın yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de katıldı.

Başkan Uysal etkinlikte yaptığı konuşmada, konut görevlilerinin emeklerinin çok değerli olduğunu söyledi. Bu çerçevede Konut-Sen’in verdiği mücadelenin de bu emeğin topluma kabul ettirilmesi, mesleğin sınırlarının ve çerçevesinin belirlenmesi anlamında önemli olduğunun altını çizen Uysal, şunları söyledi:

“Bizler, sizlere bu mücadelede ne katkı koyabilirsek buradayız. Bu toplumun sağlığı için gerekli. Bu şehrimizin yaşam kalitesi için gerekli. Bu insanlarımızın eşitlikçi, toplumcu dünyayı doğru anlayan bir şekilde yakalanabilmesi için gerekli. Bu gelecek kuşaklarımızın doğru yetişmesi için gerekli. Bizim belli bir sınıfa hizmetimiz yoktur. Ya herkese ya hiç kimseye.”