Fransız yazar Magali Mougel’in yazdığı “Suzy StorckModa Sahnesi tarafından sahneye taşınıyor. Reyhan Özdilek’in çevirdiği, Kemal Aydoğan’ın yönetmenliğini, İrfan Vanlı’nın ışık tasarımını ve Cansu Aslan’ın sahne tasarımını yaptığı oyun, 4 Eylül’de prömiyer yapacak. Oyunda Aybanu Aykut, Reyhan Özdilek, Çağlar Yalçınkaya, Mert Şişmanlar rol alıyor.

BİREY OLARAK İNKAR EDİLEN BİR KADIN

Oyun tanıtımında şu cümlelere yer veriliyor: “Fakat bir yaz akşamı, birşeyler kontrolden çıkar. Suzy, sıcağın etkisiyle, tekrarlanan hareketlerin etkisiyle, artık batarak yok olur. Onu geçmişine götüren, vazgeçişlerinin farkına vardıran, hakiki arzulara göre yaşamaktaki acziyetini dile getirtecek bir anlık bir dikkatsizlik. Ve sonunda durumun gerektirdiği şeye teslim oluyor. Alt üst edilmiş bir kronoloji ile, Suzy Storck, tek çıkış yolunun trajik ve insanlık dışı bir biçimde ortaya çıktığı, birey olarak inkar edilmiş bir kadının dramını yeniden inşa ediyor.”

Suzy Storck, 4 Eylül saat: 20.30, 5 Eylül saat: 16.00, 9 Eylül saat: 20.30, 10 Eylül saat: 20.30, 11 Eylül saat: 20.30 ve 12 Eylül saat: 16.00'de Moda Sahnesi'nde izlenebilecek.