CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.00'de sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden yayınladığı videoda, iktidarın bir trol ağının olduğunu ve bu trol ağı için halktan zamlarla ve vergilerle çalınan paraların kullandığını kaydetti. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabınan bugün 21.00’da paylaşımda bulunacağını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu ardından yaptığı videolu paylaşımında, "Bugün saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim" dedi ve  “Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” bilgisini verdi.

Kılıçdaroğlu "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

”Bugün Saray tarafından bana özel atanan trolleri ve Türkiye’de kurulan trol ağını anlatmak için sizi davet ettim. Saray’ın şatafatatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalarla kırılırken; devasa bir trol ağı Hazine’den çalınan paralarla besleniyorlar. 

Bir tek imzayla neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarıldı? Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen bir diğer illegal orduda işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor hazine. Onun için sizlere döndüler, vergi üzerine vergi, zam üzerine zam. Faturayı yine size çıkarıyorlar. Çünkü yeniden götürmek üzere hazineye para aktarmaları gerekiyor, ıslak imzalarla. Ben de bu trol ağının deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Ayrıca da isim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde. Ben bana atanan trollerime teşekkür ediyorum. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Son 6 ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet  atılmış. Bunların 300 binini bu maaşlı trollere ürettirmişler."