Yağışlı bir hafta geçirmesi beklenen Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Çanakkale, Edirne başta olmak üzere hissedilen sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bu hafta ülkenin kuzey kesimlerde hafif yağışlar görülecek. Marmara'da hava salıdan itibaren daha soğuk. Hissedilen sıcaklık 10 derecelere kadar düşecek. İstanbul'da hava; salı, çarşamba, perşembe ve cuma günü yağışlı geçecek. Sıcaklıklar, 15-18 derecelere kadar inecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve az bulutlu, 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, 19 İzmir: Az bulutlu, 23 Adana: Az bulutlu, 26 Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, 19 Antalya: Az bulutlu, 27 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, 19 Trabzon: Parçalı bulutlu, 17 Erzurum: Parçalı bulutlu, 12 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, 20