Mersin’de İrfan Özer (47), isimli erkek eşi Y.Özer (48) ve annesi M.Özer’i (90) ateşli silah ile vurarak katletti. Gözaltına alınan cinayet faili eşini annesine iyi bakmadığı için annesini ise acı çekmemesi için öldürdüğünü söyledi.

Edinilen bilgilere göre olay Mersin’in Toroslar ilçesinde meydana geldi. Özer ailesinin yaşadığı evden silah sesi duyulması üzerine komşuları tarafından polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri M. Özer ve gelini Y. Özer’in yerde cansız bedenini buldu. Savcılık incelemesinin ardından kaynana ve gelininin cansız bedeni otopsi işlemleri yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

“ANNEME İYİ BAKMIYORDU”

Gözaltına alınan cinayet faili ilk ifadesinde 48 yaşındaki eşini "Anneme iyi bakmıyordu" annesini ise "Yaşlı, acı çekmeden ölsün" diyerek öldürdüğünü söyledi.

“DAHA ÖNCEDE KEDİ KATLETMİŞ”

Fail İrfan Özer’in, geçtiğimiz yıl memleketi Tunceli’de ‘İçinde şeytan var' diyerek bir kediyi katlettiği öğrenildi. Anne ve eşini katleden failin, Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde Yatılı Bölge Okulu’nda eğitim görürken tarikatların etkisine girdiği öne sürüldü.