Mersin'de bir polis memuru, 2 köpeğin havladığı ve kendisini 'ürküttüğü' gerekçesiyle, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den şikayetçi oldu. Mersin Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlattı.

"ZAYTUNG HABERİ DEĞİL GERÇEK"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, müfettişlere ifade verdi. Seçer, yaşananları "Zaytung haberi değil, gerçek" diyerek, sosyal medya hesabından paylaştı.

"VALİLİK'İN GÖNDERDİĞİ MÜFETTİŞE İFADE VERDİM"

Seçer, paylaşımında, "Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken "polis memuru"nun şikayeti üzerine Valilik'in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!" ifadelerini kullandı.

BAŞARIR: ŞAKA DEĞİL GERÇEK

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da, yaşananlara tepki gösterdi.

Cumhuriyet’ten Miray Özbilek’in haberine göre, Başarır, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi anlatacaklarıma sizler de inanmayacaksınız. Mersin’de 2 köpek, sabah namazını kıldıktan sonra yürüyen bir polis memurunu ürküttüğü için, havladığı için, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den şikayetçi oldu. Mersin Valiliği soruşturma başlattı. Ve bugün Mersin Belediye Başkanımız müfettişlere ifade verdi."

"VAH BENİM GÜZEL ÜLKEME"

"Evet, sabah namazını kıldıktan sonra Ankara Belediyesi’ne giden, attığı imzalarla, verdiği ihalelerle Ankaralıyı milyarlarca lira zarara uğratan Melih Gökçek hakkında bir tek soruşturma yok, ayakkabı kutularıyla ilgili bir tek soruşturma yok, yolsuzlukla ilgili bir tek soruşturma yok, Mersin sokaklarında 2 köpeğin havlaması, bir memuru ürkütmesi yüzünden soruşturma açılıyor. Vah benim güzel ülkeme…Gerçekten şaka mı gerçek mi dedim, Sayın Başkan ile konuştum, gerçek çıktı. Yazıklar olsun."