Menteşe Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri için Ramazan paketlerini dağıtmaya da devam edecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan ayının maneviyat duygusunun en yoğun olduğu ay olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Paylaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği Ramazan ayında geleneksel iftar çadırımızı pazar yerine kuruyoruz. Ramazan ayı boyunca her gün bir hayırseverimizin sağladığı erzak ve aşevimizde özenle hazırlanacak olan 4 çeşit yemeğimiz ile günde 3 bin kişilik iftar yemeği vereceğiz. Sadece haftanın bir günü pazar kurulması nedeniyle iftar soframızı Cumhuriyet Okulu bahçesine kuracağız. İftar soframıza gelemeyen ihtiyaç sahibi, yaş almış vatandaşlarımızın evlerine ise iftar yemeklerimiz belediyemizin personeli tarafından ulaştırılacak. Bu süreçte aşevimiz Ramazan Ayı boyunca öğlenleri hizmet vermeye devam edecek. Hafta içi her gün 520 kişilik öğlen yemeklerimiz çıkacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayrıca Ramazan paketlerimizden göndermeye devam edeceğiz.

“KÖTEKLİ MAHALLESİ’NE DE İFTAR SOFRASI KURULACAK” 

İftar soframızı sadece kent merkezine değil, aynı zamanda öğrenci kardeşlerimizin yoğun olduğu Kötekli Mahalle’mize de kuracağız. Kötekli Mahalle’mizdeki ilk iftar soframızı Ramazan ayının ikinci haftası 30 Mart Perşembe günü Kötekli pazar yerinde kuracak, iftarımızı öğrenci kardeşlerimiz ve mahalle sakinleri ile birlikte açacağız. Kötekli Mahalle’mizdeki iftar soframız haftada bir gün perşembeleri öğrenci kardeşlerimizle buluşacak. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bugünleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Bu duygularla Ramazan ayının barış ve sevgiye vesile olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin Ramazan ayını kutluyorum.”