Menderes Belediyesi Kadın Boks Takımı sporcuları Tuğba Nur Uzun ve Esmanur Lök İspanya’da düzenlenecek Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Menderes Belediyespor Kadın Boks Takımı sporcuları 12-26 Kasım arasında İspanya’nın Alicante kentinde düzenlenecek Dünya Boks Şampiyonasında mücadele edecek. Hedef ise Dünya Şampiyonluğu.

“HOCAMIZA VE KIZLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Dünya Şampiyonası öncesi, Menderes Belediyespor Kadın Boks Takımı’nın çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkan, “Milli Takım Antrenörümüz Oktay Çiçek ve kızlarımız hemen hemen haftanın her günü antrenman yaparak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için ter döküyorlar. Bu anlamda hocamıza ve kızlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“İNANIYORUM Kİ KIZLARIMIZ İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER VE MENDERES’İMİZE DÜNYA ŞAMPİYONU OLARAK DÖNECEKLER”

Takımın daha önce de birçok başarıya imza attıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin ilk ve tek kadın boks takımı olma özelliğini gösteren kulübümüz, 3 yıllık süreçte 2 sene üst üste “Yılın Antrenörü” ve “Yılın Sporcusu” ödüllerini aldı. Kulübümüz aynı zamanda 1 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonluğu İkinciliği, 7 Türkiye Şampiyonluğu, 8 Türkiye Şampiyonluğu İkinciliği ve 7 Türkiye Şampiyonluğu Üçüncülüğü ile önemli başarılara imza atarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bu anlamda daha önce büyük başarılar elde eden kızlarımızın İspanya’dan da galibiyetle döneceklerine dair inancım tam. İnanıyorum ki kızlarımız ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler ve Menderes’imize Dünya Şampiyonu olarak dönecekler.”