Marmaris Belediyesi Gençlikspor; futbol, basketbol ve voleybolda önemli başarılara imza attı. Kulüp takımları son üç haftada 9 futbol, 11 voleybol, 4 basketbol olmak üzere toplam 24 maç yaptı. Aralarında Türkiye finalleri, bölge finalleri, klasman maçlarının da bulunduğu maçlardan 23 galibiyet, 1 beraberlik alan takımların performansı hem taraftarı hem de teknik ekibi memnun etti.

Sporun bir ilçenin kalkınması için olmazsa olmazlardan olduğunu belirten Başkan Oktay, şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren tesisleşme, altyapı ve sportif eğitimin üzerinde durduk. Marmaris Belediyesi Gençlikspor kanalı ile yüzlerce öğrenci spor okullarında eğitim aldı. Buradan kulübün altyapı takımlarına geçenler oldu. Yine kulübümüzü üç ana branşta Türkiye çapında mücadele eder hale getirdik. Bunların hepsi geleceğimiz için ve bizler Marmaris gençliğine yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Marmaris Belediyesi Gençlikspor Başkanı Hasan Yaylalı ise alınan sonuçların kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Gençler için çalışmaya, onları daha üst noktalara çıkarmaya devam edeceğiz. Aldığımız sonuçlar verdiğimiz çabanın ne kadar doğru olduğunu, verdiğimiz emeğin boşa gitmediğini gösteriyor. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.