Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı öncesi 'Afiyet Ver' adlı yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Afiyet Ver kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine konserve şeklinde kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma dağıtımı yapılacak.

"KİMSE ÇOCUĞUNA MAHCUP OLMASIN"

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni bir dayanışma kampanyası başlattı. Afiyet Ver adıyla başlatılan kampanya ile yardımseverler, 800 gramlık kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma konservesinin tamamını ya da yarısını satın alarak ihtiyaç sahipleri ile dayanışabilecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk Ekmek Genel Müdürlüğü’nün Eylül ayından itibaren ihtiyaç sahiplerine konserve şeklinde kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma dağıtımı yapacağını açıkladı. Kampanya'ya katılmak için afiyetver.com sitesinde girmeniz gerekiyor. Yavaş, “Ankara’dan ‘Afiyet Ver’ adıyla yeni bir iyilik hareketi başlatıyoruz. Hiçbir anne-baba eve bir şey götüremediği için çocuklarına karşı mahcup olmasın. Kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin” dedi.