Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı mesajında, “Ramazanda edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak, dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor, Ankaralı hemşerilerime ve aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 

Mansur Yavaş, yarın başlayacak Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün bir kutlama mesajı yayınladı. Yavaş’ın mesajı şöyle:

“Rahmeti ve bereketiyle gelerek bizlere sabrı ve hoşgörüyü anlatan, dayanışmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz için Ankara’nın önemli yerlerini, merkez ve ilçelerinde bulunan mezarlıkların tamamını Ramazan Bayramı öncesi temizleyerek ziyaretlere hazır hale getirdi. Başkent 153, ASKİ, Ankara İtfaiyesi ve Ankara Zabıtası bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken EGO Genel Müdürlüğü'ne ait toplu taşıma araçları da (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz hizmet verecektir.

Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşerilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bu vesileyle aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek sevgi ve merhamete muhtaç yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım. Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazanda edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak, dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor, Ankaralı hemşerilerime ve aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”