Manken Gizem Akbaş, geçen günlerde Ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Sosyal medyadaki fotoğrafları gören eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta tekme ve yumruklarla Akbaş'a saldırdı. Akbaş'ın burnu kırıldı. Olay güvenlik kameralarına da yansıdı.

Akbaş, kendisini darp eden Ayta'nın olay sonrasında ifade bile vermeden tatile gittiğini belirtti. Akbaş, "Amacı beni öldürmekti. Şikayetçiyim, beni öldürmek istiyor çünkü. Ya benimle olacaksın ya öleceksin diyor. Dakikalarca beni darp etti. Tekme atıyor, burnuma vuruyor, yerdeyken baygınlık geçirdiğim halde hala beni dövmeye devam ediyor" dedi.

Daha önce de Mücahit İsmail Ayta'nın kendisini darp ettiğini ifade eden Akbaş, olay sonrası annesine, "Beni rahatsız etmeyin ben tatile gidiyorum" dediğini ifade etti. Akbaş, "Elini kolunu sallaya sallaya tatile gidiyor. Korkuyorum, cani çünkü. Dövdüğü zaman gözündeki o donukluğu gördüm, ikinci kez gördüm. Çünkü beni iki kez öldürmek istedi" diye konuştu. 

Darp raporu aldıktan sonra defalarca polisi aradığını söyleyen Akbaş, "Şahıs ile alakalı bilgi alabilir miyim dediğimde, şu an ifadesinin alınmadığını söylediler. Korkuyorum, elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Herhangi bir yerden çıkabilir. Çünkü o gün de pusuya yattı, şu an buradan herhangi bir yerden çıkmayacağını bilmiyorum. Ölmek istemiyorum. Tutuklansın, cezası neyse çeksin. Uzaklaştırma kararına rağmen bana zarar verdi, tutuklanmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

'BENİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ'

Psikiyatrik ilaçlar kullandığını, uyuyamadığını ve yemek yiyemediğini belirten Akbaş, "Böyle bir dövmek yok. Beni öldürmek istedi. Beni öldüresiye dövdü. Biri bana haberim olmadığı anda dokunduğunda tekrar dayak yiyeyeceğim korkusu yaşıyorum. Panik atağım iyice tetikledi. Psikolojik yardım alacağım" dedi. 

'YÜZÜME ÖZELLİKLE YAPTI'

Dizindeki yaraları gösteren Akbaş, vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiğini vurgulayarak Ayta'nın bütün gücüyle kendisini yerde sürüklediğini ve yüzünü ayakkabısıyla ezdiğini belirterek "Yüzüme özellikle yaptı, mankenlik yaptığımı biliyordu. İstemiyordu. Ben yüzüme herhangi bir kesici bir şeyle zarar verip ya da kezzap ya da yanıcı, yakıcı bir madde atmadığı için şükrediyorum" dedi. 

BİR HAFTA SONRA GÖZALTI

Öte yandan Mücahit İsmail Ayta'nın bugün polis tarafından gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Ayta'nın ik ifadesinde "Alkollüydüm" dediği öğrenildi. Ayta, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.