MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarıçobanisa mahallesinde dere temizliği gerçekleştirerek, oluşabilecek taşkınlara karşı önlemini aldı.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmaları ile temiz bir çevre oluşumuna katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarıçobanisa mahallesinde dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile dere yatağındaki zararlı maddeler uzaklaştırılırken, oluşabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı.

Yukarıçobanisa Mahalle Muhtarı Cemil Uzel, “Dere temizlik çalışmaları ile zararlı maddeler uzaklaştırılıyor ve oluşabilecek tehlikelere karşı önlem alınıyor. Ben MASKİ’nin çalışmalarından memnunum. Alo dediğimizde hemen taleplerimize çözüm üretmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” dedi.