Lüleburgaz Belediyesi’nin geçen yıl yaptığı çalışmaları içeren 2022 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi nisan ayı 1’nci toplantısında oylandı. Lüleburgaz Belediyesi’nin yaptığı tüm çalışmaları içeren 266 sayfalık Faaliyet Raporu meclis katipleri tarafından okundu. Faaliyet Raporu CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla meclisten geçti.

Planlı Kentleşme, Çevre Hizmetleri, Kültür ve Sosyal Destek Hizmetleri, Kent ve Toplum Düzeni, Kurumsal İletişim ve Gelişim, Kaynak ve Strateji Yönetimi gibi faaliyetler konusunda konuşan Başkan Gerenli, belediye personeline teşekkür etti. Gerenli, Lüleburgaz’a hizmet etmenin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, “Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için göreve başladığımız ilk günden itibaren bütün enerjimiz, kararlılığımız ve aynı heyecanımızla gönülden bağlı olduğumuz davamız için sevdamız Lüleburgaz için canla, başla çalışıyoruz” diye konuştu. 

Başkan Gerenli, Türkiye’de son yıllarda ekonomik koşulların her geçen zorlaştığını hatırlatarak, yaşanan tüm zor ekonomik şartlara rağmen Lüleburgaz Belediyesi’nin yatırım ve hizmete devam edeceğini vurguladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin aklın ve bilimin rehberliğinde çevre, altyapı, kültür, sanat ve insana yönelik yatırımların nasıl arttığının 2022 Faaliyet Raporu’nda görüleceğini kaydeden Başkan Gerenli, şunları söyledi:

“Son yıllarda kamu kurumları başta olmak üzere tüm sektörleri son derece olumsuz etkileyen ekonomik koşullara rağmen, yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye, gelirlerimizi yatırıma dönüştürmeye devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında halkımızla birlikte Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm paydaşlarıyla değer katan, toplumun tüm kesimlerini kapsayan, katılımcı, demokratik, ortak akla dayalı yönetim anlayışıyla yerel demokrasimizi daha da güçlendireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, dürüst, şeffaf, hesap verebilir belediyecilik anlayışı doğrultusunda planlı kentleşme, çevre hizmetleri, kültür ve sosyal destek hizmetleri, kent ve toplum düzeni, kurumsal iletişim ve gelişim ile kaynak ve strateji yönetimi faaliyetleri konusunda yürütülen çalışmalarımızı anlattığımız 2022 Faaliyet Raporu’muzu meclisimizin onayına, değerli Lüleburgaz halkının takdirlerine sunuyorum.”