Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kentin Kuştepe bölgesinde Roman vatandaşlarla bir araya gelip yemek dağıtmı yaptı.

Lüleburgaz Belediyesi ile kentteki iş insanları Mahmut Erdal, Bahattin Güçlü ve Selahattin Özpamuk’un iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara seslenen Başkan Gerenli, Ramazan ayının Türk halkına birlik, beraberlik, huzur, hoşgörü ve sağlık getirmesini diledi.

Gerenli, “Kentimizin her noktasında halkımızla birlikteyiz. Kuştepe'de, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu yücelten kentimizin değerli isimlerinden Mahmut Erdal, Bahattin Güçlü, Selahattin Özpamuk ve bu imecede emeği geçen komşularıma teşekkür ederim” diye konuştu.

YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE ZİYARET

Başkan Gerenli daha sonra kentte her gün yaklaşık 200 kişiye yemek dağıtımı gerçekleştiren Biz Bize Yeteriz Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emin Sanpur ile bir araya gelen Başkan Gerenli, yemek dağıtım süreci hakkında bilgi aldı. Başkan Gerenli, Sanpur’a gösterdiği duyarlılık için teşekkür ederken, Lüleburgaz Belediyesi’nin desteklerine devam edeceğinin altını çizdi.