Galatasaray, Süper Lig’in bitmesine iki maç kala, deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Siyasi partilerin genel başkanları, Twitter hesaplarında Galatasaray için tebrik mesajı yayınladı. Mesajlardan bazıları şöyle:

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray’ı, taraftarını ve tüm Galatasaray camiasını yürekten tebrik ediyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Cumhuriyet’imizin 100. yılında, 23. kez şampiyon olan Galatasaray’ı yürekten kutluyorum. Avrupa yolculuğunda ülkemize daha nice başarılar kazandırmasını diliyorum. Şampiyon Galatasaray.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve bu sezonla birlikte Süper Lig’de 23. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray Spor Kulübü’nün futbolcularını, teknik ekibini, yönetimini ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor; Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Süper Lig’imizde 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ı can-ı gönülden kutluyorum. Taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle, teknik ekibiyle Galatasaray camiasını tebrik ediyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı kutluyorum. Bu başarıya imza atan futbolcuları, teknik ekibi, yönetimi ve cefakar taraftarları tebrik ediyorum.