"Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu" iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan, ancak firari sanık emekli Albay Levent Göktaş adına yeni bir sosyal medya hesabı açıldı. Hesaptan “Bu akşam saat 22.00'da her şeyi belgeleri ile açıklamaya başlıyorum. Yarından itibaren video çekmeye de başlayacağım” bilgisi verilirken, Sivilci Cezaevi'nde çekilen bir fotoğraf da paylaşıldı. Levent Göktaş, "Ben oraya bir kere girdim! ikinci kere girmeyeceğim! Oraya girmesi gerekenler girecek! Beni kullananlar girecek! Akşam 22.00'de buluşmak üzere. Saygılarımla..." diye yazdı.

levent goktas 2

ÇARPICI PAYLAŞIMLAR

Levent Göktaş, paylaşımlarına Koç Holding gibi şirketler, büyük spor kulüpleri ve bazı siyasetçilerin yanı sıra pek çok gazeteciyi de etiketledi. Levent Göktaş adına açılan hesaptan şu bilgilere yer verildi:

"1-1959 yılında Niksar'da doğdum. 1980 yılında Kara Harp okulundan mezun oldum. 1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 25 yıl TSK Özel Kuvvetlerde tim, tabur ve alay komutanlığı yaptım. 2005 yılında kıdemli albay rütbesinden emekli oldum.

2- 1992 yılında Azerbaycan, 1998-2001 yıllarında Suriye, 2000 yıllarında Kırgızistan'da ve 1993 ve 1997 yıllarında Irak'ta görev gereği bulundum. Çalışkan ve başarılı bir subaydım. Kırgın olduğum silah arkadaşlarım var. Kullanıldığım durumlar oldu. Hepsini yavaş yavaş açıklayacağım.”

AVUKATI ÜLGEN: AÇIKLAMA YAPMASINI BEKLİYORUM

Odatv’den Ersin Eroğlu'na bilgi veren Levent Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen ise, böyle bir açıklamayı beklediğini ifade etti ve "Levent Göktaş benimle iletişim kuramıyor. İletişim kurduğu anda dinlemeye takılacağını biliyor. Fakat Levent Göktaş’ın bir açıklama yapmasını bekliyordum. Onun adına açılan sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımlara bakarak Göktaş’a ait olup olmadığını anlayacağız. Yarından itibaren de video çekeceğini ifade etmiş" dedi.

"GÜVEN SORUNU" DEDİ, AÇIKLAMAYI ERTELEDİ

Levent Göktaş hesabından daha sonra yapılan açılaklamada ise "güven sorunu olmaması için, herhangi bir şüphe olmaması için belgelerin de yarın videolu bir şekilde açıklanacağı" belirtildi. "Daha doğru olacağını düşünüyorum.Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım.Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen  gibi hissediyorum." diyen Levent Göktaş hesabı bu açıklamayla Dodan'dan "Ya Hızır" şarkısını da paylaştı. Twitter hesabında şu paylaşıma yer verildi:

"Yarından itibaren videolu anlatımlarım olacak. Net söylüyorum bazıları bu gece uyku uyumasın.Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni Yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar  k**** kursağında büyüyenler görüşeceğiz.Beni kullanıp bir kenara atanlar kabusunuz olacağım. Siz korunaklı konaklarda kalırken ben sırt çantası ile orada burada geziyordum. K**** kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı Yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın! Ve şunu aklınızdan çıkarmayın beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm! Ben yanarsam Siz de yanarsınız net!"

"MUSTAFA'YIM, AMA ŞEHZADE MUSTAFA DEĞİLİM"

Hesaptan daha sonra Muhteşem Yüzyıl'daki Şehzade Mustafa karakterinin görseliyle birlikte şu cümlelere yer verildi: "Şunu kulağınıza küpe edin. Ben Mustafa'yım ama Şehzade Mustafa degilim. Şehzade Mustafa'nın kaderini yaşamayacağım. Görüşeceğiz!!!!"