İstanbul'da Cennet Mahallesi durağında bir metrobüsün durakta bekleyen metrobüse arkadan çarpması sonucu yaşanan kazada, 25 kişi hafif şekilde yaralandı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Cennet Mahallesi durağında metrobüs kazası meydana geldi. DHA'nın aktardığı habere göre kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Cennet Mahallesi metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durakta yolcu indirmek için duran metrobüse, Zincirlikuyu istikametine giden metrobüs arkadan çarptı. Kazada iki metrobüsün şoförü dahil 25 kişi hafif şekilde yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yapan metrobüsler nedeniyle çift taraflı seferler tek yönden yapıldığı için her iki yönde de uzun metrobüs kuyrukları oluştu. Duraklarda da yolcu yoğunluğu yaşandı. Yaralılar tedavileri için ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Cennet Mahallesi peronuna gelen çekici ile kaza yapan metrobüsler seferleri aksatmayacak şekilde boş alana çekildi. Güzergahtaki temizleme ve kumlama çalışmasının ardından seferler her iki yönde de normale döndü.