Konyaaltı Belediyesi Bebek Parkı, minik misafirleriyle dolup taşıyor. Ocak ayı olmasına rağmen bahardan kalma günlerin yaşandığı Antalya’da minikler, birbirinden farklı ve keyifli etkinliklerin tadını çıkarıyor. Özellikle çal-söyle, orff ve ritim çalışması gibi etkinliklerle hem eğlenen hem de öğrenen minikler, çocuk jimnastik, zumba, mini disco, baby oryantiring, kolaj çalışması ve masal saati gibi etkinliklere de katılma fırsatı yakalıyor.

HER GÜN AÇIK

İçerisindeki her şeyin 0-5 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlendiği Konyaaltı Belediyesi Bebek Parkı, hem açık hem de kapalı alanlarıyla haftanın her günü hizmet veriyor. Çocuk gelişimi uzmanı öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen aktiviteler, çocukların sosyalleşmelerinin yanında motor becerilerinin gelişmesine, yaratıcılıklarının desteklenmesine ve bilişsel gelişimlerine de katkı sunuyor.

"PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK"

Bebek Parkı’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne çok yakın bir yerde yer aldığını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, parkın yer aldığı araziye ticari bir işletme yapmak yerine, çocuklar için çok önemli bir alan olan Bebek Parkı’nı inşa ettiklerini belirtti. Her gün farklı etkinliklerle yüzlerce çocuğa ev sahipliği yaptıklarını aktaran Başkan Esen, ilerleyen günlerde çocuklar için farklı projelere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.