Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi, bünyesine yeni oyuncular katmak için Temel Oyunculuk Kursu başvurularını başlattı.

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin Temel Oyunculuk Kursu başvuruları başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in göreve geldiği ilk yılda hayata geçirdiği akademi sahnelediği oyunlarla beğeni toplamıştı. Yeni dönemde yeni oyuncular kadrosuna katmak isteyen tiyatro akademisinin seçmeleri için başvuru yapmak isteyen adayların 27 Ekim- 9 Kasım 2022 tarihleri arasında www.konyaalti.bel.tr adresini ziyaret etmesi gerektiği bildirildi. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyen adaylar da 02422455515 telefon numarasını arayabilecek. Usta tiyatrocu Haluk Cömert'in Genel Sanat Yönetmenliğinde eğitim veren Konyaaltı Belediye Tiyatrosu Akademisi’nin kursuna katılmak isteyen adaylarda aranan şartlardan biri de 18 yaş ve üzeri olması gerekmektedir.

“HALKIMIZIN BİZDEN SANATSAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF ANLAMDA BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Sanatın her türlüsünü Konyaaltı’nda sergilemek istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kurdukları ekibin deneyimli olduğunu söyledi. Belediye olarak sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden Esen, göreve geldiği günden bu yana temel hizmetlerin yanı sıra kültür-sanat, spor vb. alanlarda büyük ilerleme kaydettiklerini dile getirdi. İlçe halkının sosyal yaşam standartlarını her daim yükseltmeye gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Esen, “Temel hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Biz bunların yanında yurttaşlarımıza başka neler sunabilirizi her zaman düşünüyoruz. Bu anlayışla kendimizi sürekli güncel tutuyoruz. Halkımızın bizden sanatsal, kültürel ve sportif anlamda beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Tiyatro seçmelerine katılacak tüm oyuncu adaylarına başarılar diliyorum” diye konuştu.