Üretici topluluğunu daima eğitim ve etkinliklerle bir arada tutan İzmit Çarşısı, İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi’nde ürün fotoğraflama eğitimi gerçekleştirdi.

İzmit Çarşısı, doğaya ve insana duyarlı üretim yapan yerel üreticilerine yönelik eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Üretici topluluğunu daima eğitim ve etkinliklerle bir arada tutan İzmit Çarşısı, İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi’nde Ürün Fotoğraflama Eğitimi gerçekleştirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Çarşısı’nın üreticileri İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde Videograf ve Fotoğrafçı Kerem Oktay Bilgici ile bir araya geldi. 

Öncelikle fotoğrafın temel terimlerini anlatan Kerem Oktay Bilgici, fotoğraf sanatının tekniklerini aktardı. Üreticileri, ürünleri doğru ışıkla nasıl fotoğraflayacakları konusunda bilgilendiren Kerem Oktay Bilgici, telefonlarla fotoğraf çekme tekniklerini de gösterdi.

BAŞVURU LİNKİ

Vatandaşlar, İzmit Çarşısı’ndaki eğitimlerden ve dayanışma ağından faydalanmak için aşağıdaki bağlantı üzerinden üretici başvurusunda bulunulabilirler. 
https://good4trust.org/ureticiol

KOCAELİ (İGFA)