Belediye ekipleri dün Kırşehir Lisesi’nden 450 öğrenciye çorba dağıttı. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ikrama ilişkin, şunları söyledi:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimiz elbette bizler için de çok önemli. Onların iyi bir eğitim almaları ve sosyal yaşam standartlarının da iyileştirilmesi için hem yerelde hem de ulusal bazda projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Hatırlanacağı üzere Kırşehir Belediyesi olarak, Kasım 2021 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) merkez yerleşkesinde kurduğumuz Çorba Evi’nde üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyoruz.

12 Ocak 2023 tarihinde de Atatürkçü Düşünce Derneği Kırşehir Şubesi’nin teklifiyle, Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir Lisesi’nde okuyan 450 öğrenciye çorba ikramında bulunduk. Kırşehir Belediyesi olarak gençliğin; öğrencisiyle, çalışanıyla ülkemizin geleceğinde ve tüm yönetim aşamalarında söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin olmadığı ve her kademesiyle paralı hale geldiği bir zamanda, yeterli ve nitelikli eğitim almak tüm gençlerimizin hakkıdır.”