CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, Parti Örgütü, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Toprak ile Meclis Başkanlığı'na seçilen Ali Sezen ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Ülkenin içinde bulunduğu koşullarda tarım ve hayvancılığın daha da önem kazandığını belirten Ekicioğlu, Kırşehir Ziraat Odası ile istişare içerisinde bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

"BU FELAKETİ VE SIKINTILI GÜNLERİ DAYANIŞMA İÇİNDE AŞACAĞIZ; EVİMİZ EVİNİZDİR"

Ziraat Odasıı ziyaretinin ardından CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte, Bahçelievler Nene Hatun Konağı’nda ikamet etmeye başlayan depremzede ailelerle bir araya gelen Başkan Ekicioğlu, “Bu felaketi ve sıkıntılı günleri dayanışma içinde aşacağız. İlimizde gelen depremzede vatandaşlarımızın gerek barınma gerekse de temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Kırşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Depremzede vatandaşlarımızın çocuklarının eğitimi noktasında, çocuklarımız en ısa zamanda eğitim hayatına kavuşturulmalıdır” dedi.