Elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinde elektrik olduğunu söyleyen Enerji Bakanı Fatih Dönmez'e Kılıçdaroğlu, "Bu yazdığın yalansa istifa edecek misin?" diye sordu.

"KENDİNİZİ YİNE İSTEYEREK VE BİLEREK KARANLIĞA MI GÖMDÜNÜZ?"

Elektriğe yapılan zamları protesto eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödememe kararı almış ve bunun neticesinde, geçtiğimiz gün elektriği belediye ekipleri tarafından kesilmişti. Sosyal medyadan konuya ilişkin açıklama yapan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmediğini iddia ederek, "Sayın Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?" ifadelerini kullandı.

"SOYDURMAYACAĞIM!"

CHP liderinden Bakan Dönmez'e yanıt gecikmedi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!"