CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anketlerden gidici olduğunu anladığı için her hafta yeni bir canlı yayına çıktığını söyledi. Erdoğan'ın "gerginliği artırarak oy kazanma peşinde olduğunu" söyleyen Kılıçdaroğlu, "Dün yine canlı yayına katıldı ve gecenin özetini çıkarmak gerekirse; iftira, küfür, hakaret, riya ve bedduadan başka bir şey duyamadık!" dedi.

"SARAY'IN HALİ MAALESEF BUDUR"

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Neden önemli bir toplantıda dışişleri yetkilisi yoktu?" diye soran halka "Başınıza taş düşsün” dediğini belirtererek, şöyle devam etti: "Erdoğan’ın trolleri de paralelde küfürlü bir kampanya başlattılar. Saray’ın hali maalesef budur. Erdoğan’ı ve küfürlerini ciddiye almıyorum ancak bu halleri, ülke  bekasının söz konusu olduğu bu dönemde, hayli endişe verici…"

HEMEN SEÇİM İSTEDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "128 milyar hala ortada yok. Ekonomi çökmüş. Göçmen seli devam ediyor. Yangınlar ülkeyi çorağa döndürdü. Seller ilçeleri yok ediyor; Erdoğan küfürde kıyamette… Beceriksizliğinin yarattığı boşluğu küfürbaz trolleri doldurmaya çalışıyor. Önümüz kış. Enflasyon halkımızın belini kırıyor. Görülüyor ki, canlı yayınlarını uyku ve öfke nöbetleri arasında geçiren Erdoğan, halkımızın yardım çağrılarına asla bir çözüm bulamayacak. Biz bu kış belediyelerimizle, halkımızın yardımına mutlaka koşacağız ama böyle bir ruh haline düşmüş bir iktidarın artık seçimde bir güvenoyu alması gerektiği de aşikârdır. #HemenSeçim"