CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da günlerce yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşana yurttaşlara dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın paylaşımını alıntılayarak, "Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar" açıklamasını yaptı.

"TROLLERDE BÜYÜK SESSİZLİK"

Kemal Kılıçdaroğlu,paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Milletvekillerimiz günlerdir Isparta Halkı ile birlikte. Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik."

"500 BİN NÜFUSLU KOCA KENTİ MUM VE GAZ LAMBASINA MAHKUM ETTİLER"

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ise paylaşımında, Ispartalı bir yurttaş ile yaptığı görüşmenin videosunu şu ifadelerler paylaşmıştı:

"Saat 02:09 #Isparta karanlıkta ve #elektrikkesintisi devam ediyor. Vatandaşlarımız soğuktan uyuyamıyor. 500 bin nüfuslu koca kenti mum ve gaz lambasına mahkum ettiler. Bu düzen değişecek #hemenseçim ile yandaş değil vatandaş kazanacak, halkımız ısınacak, karanlıkta kalmayacak."