Kahramanmaraş'tan Nevşehir'in Kozaklı ilçesine giden Ejder B. yönetimindeki araç, kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

DHA'nın aktardığına göre, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıları ilk müdahale sonrası ambulanslarla hastanelere kaldırdı 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin Fatma B, Fatma Ö, Şerife S. ve Sümeyra C. olduğu belirtildi. Kazada yaralanan kişilerin ise sürücü 61 yaşındaki Ejder B. ile 12 yaşındaki Hasan Ş., 11 yaşındaki Hasan Hüseyin Ş., 13 yaşındaki Ebrar Ş., 6 yaşındaki Ecrin Ş., 5 yaşındaki Zümra Ö., 4 yaşındaki Halis C., 2 yaşındaki Asya Sudem Ö., 1 yaşındaki Ayşe C. ve 1 yaşındaki İsrafil Ö. olduğu bildirildi. 

TATİLE GİDİYORLARDI

Araçta bulunanların, Kahramanmaraş’tan tatil için Nevşehir’in Kozaklı ilçesine gitmek için yola çıktıkları kaydedildi. Ayrıca, jandarma ekiplerinin yaptığı ilk çalışmada hafif ticari araçta mekanik bir arızanın olmadığı bildirildi.