Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi Ramazan ayı süresince vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yapabilmeleri için ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı.

Ekipler, cami ve cemevlerinin ortak kullanım alanlarında, yüzey temasının olabileceği alanların tamamında ve ibadethanelerin dışında kalan bahçe alanlarında detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. 

HEM KARTAL’DA, HEM DEPREM BÖLGESİNDE İFTAR SOFRALARI

Öte yandan, Kartal Belediyesi Ramazan ayında hem Kartal’da hem de Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde iftar programları düzenleyecek. Her sene olduğu gibi bu Ramazan ayında da binlerce yurttaş, Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofralarında bir araya gelecek.

“HUZURUN VE BERABERLİĞİN MÜJDELENDİĞİ BİR AY OLSUN”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının Kartal’a ve tüm Türkiye’ye birlik ve bereket getirmesini temenni ederek, “Kartal Belediyesi olarak Ramazan ayına hazırız. Her sene olduğu gibi ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu Ramazan ayına yaşadığımız depremler nedeniyle buruk giriyoruz. Fakat inanıyoruz ki bu zor günleri birlik ve beraberlikle atlatacağız.  Tutulan oruçların kabul olmasını diliyor, tüm depremzedelerimize ve Kartallı komşularımıza huzurun müjdelendiği bir Ramazan ayı diliyoruz” dedi.