Kartal Belediyesi ve Briç Federasyonu iş birliğiyle, Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası’nın 11’incisi düzenlendi. 

Belediye’nin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Briç Federasyonu'nun birlikte organize ettiği turnuva, Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda yapıldı. Turnuvanın açılışına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra Briç Federasyonu Genel Başkanı Av. Yasemin Merçil, Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı Cengiz Aytemur, Başhakem Suat Öztürk, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve briç severler katıldı.  

Turnuvanın açılışında konuşan Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı Cengiz Aytemur, “Kartal Belediyesi’nin briç sporuna verdiği destekten dolayı Başkan Gökhan Yüksel’e, Kartal’da briçin güzelliğini yaşattığı için, sosyal belediyecilik kapsamında Türkiye’de yerel yönetimlerin briçe olan desteği ve ilgisine öncülük ettiği için tüm briç severler ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de “Briç sporuna gönül veren ve İstanbul’un pek çok noktasından gelen katılımcılara teşekkür ediyorum.  Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için mutluyum. Bundan sonraki organizasyonlarda da yine birlikte olmak ümidiyle tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.  

Dört ayrı grup ve 75 masa halinde, toplam 300 oyuncunun katıldığı turnuvanın ödül töreninde oyuncular beş farklı kategoride ödüllendirildi.