Haber: RONİ NASIR KAYA

İstanbul yoğun programa sahip bir kitap fuarına ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan Kartal Kitap Fuarı kapsamında söyleşiler, imza günleri, sahne performansları ve konserler düzenlenecek. Kartal Meydanı’nda açılan fuar, bugün saat 16.00’da kapılarnı açtı. Uluslararası Tiyatro Festivali’nin ödül töreni de bu akşam saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Açılış günü sahne alacak müzisyen ise Niyazi Koyuncu olacak.

Yaptığı açıklama ile "Büyük bir kültür hizmeti sunarak birbirinden değerli yayınevlerini, yayıncıları, sanatçıları, şair ve yazarları aynı çatı altında buluşturduğumuz Kartal Kitap Fuarımızın bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz" diyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bugün Kitap Fuarı'nın açılışı için alandaydı. Standları dolaştı, yayıncılar ve yurttaşlarla sohbet etti. Açılış törenine CHP genel merkez yöneticileri Akif Hamzaçebi ve Onursal Adıgüzel ile çok sayıda parti yöneticisi de katıldı.

kitap fuarı kartal

DOLU DOLU BİR PROGRAM

Gündüz programlarında birbirinden değerli yazarların söyleşileri ile imza etkinliklerinin olacağı Kartal Kitap Fuarı,  akşamları saat 21.00’da çeşitli performans ve konserlerle renklenecek.  Fuarda ayrıca Faruk Duman’ın Kartal’da yaşanan bir aşk hikâyesinden esinlenerek kaleme aldığı ‘Ayazma Kahvesi Âşıkları’ isimli yeni romanının da lansmanı gerçekleşecek. 19 Haziran Pazar günü olan fuarın kapanışı ise Erdal Erzincan konseri ile yapılacak. KARTAL KİTAP FUARI 10 HAZİRAN’DA 2. KEZ KAPILARINI AÇIYOR