Selim ilçesinde iki dananın veteriner kliniği önüne gelerek, kapı önünde bekledikleri anın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Veteriner hekim İbrahim Özbey, "İster istemez hayvanlarla aramızda bir bağ oluşuyor" dedi.

Kars'ın Selim ilçesinde 2 gün önce yurttaşlar İbrahim Özbey'in veteriner kliniği önüne gelen sahipsiz 2 danayı cep telefonlarıyla görüntüledi. Görüntüde kliniğin kapısı önünde bekleyen danaları ve bir kişinin "İbrahim sonra gelecek" diye seslenmesi yer aldı. Klinik önünde bir süre bekledikten sonra ayrılan danaların görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

"İSTER İSTEMEZ ARAMIZDA BİR BAĞ OLUŞUYOR"

DHA'ya kliniğin önüne gelen danalarla ilgili konuşan Veteriner Hekim İbrahim Özbey, "Mesleğimiz gereği sürekli hayvanlarla uğraşıyoruz. İster istemez hayvanlarla aramızda bir bağ oluşuyor. Görüntülerde hayvanların iş yerinin önüne gelmesi tamamen tesadüf. Komşular danaları videoya çekmiş. Hayvanları Koruma Günü'nde böyle bir görüntünün çekilmesi ilginç. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hayvanların yaşamalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/dokuz8haber/status/1313466537542651904