Kağızman ilçesinde keşiften dönen askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada 1'i asker, 1'i avukat 4 kişi hayatını kaybetti.

Kars'ın Kağızman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir astsubay ve bir avukatın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, bir asker ise yaralandı. AA'nın aktardığı habere göre, ilçenin Karagüney köyü mevkiinde, içerisinde bir dava için arazi keşfine giden avukat Metin Avunca, Gülcan Bozyel ve kardeşi Eyüp Bozyel'in yanı sıra bir astsubay ve jandarma uzman çavuşun bulunduğu kamyonet, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

BİR KİŞİ YARALI

Yaklaşık 500 metre yuvarlanan araç, kayalık alanda durabildi. Olayda avukat Avunca ve Eyüp Bozyel olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçtaki Gülcan Bozyel, astsubay ve uzman çavuş yaralandı. Kaza üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri sevk edildi. Gelen ekipler yaralılardan Gülcan Bozyel'i ambulansla Kağızman Devlet Hastanesi'ne, astsubay ve uzman çavuş ise askeri helikopterle il merkezindeki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan bu kişilerden Astsubay Egemen Öztürk ile Gülcan Bozyel de kurtarılamadı. Kars Valisi Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne gelerek olay hakkında yetkililerden bilgi aldı.