Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Erkan Aydın, Ali Gaffar Okkan Tesislerinde bugün düzenlediği basın toplantısında, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bugün itibarıyla Kulüp ile herhangi bir bağının kalmadığını da açıklayan Erkan Aydın şunları söyledi:

"SON KARARIMIZ BU, ÇÜNKÜ YIPRANDIK"

Bugün itibarıyla Kulüp ile herhangi bir bağının kalmadığını da açıklayan Erkan Aydın şunları söyledi:

"2021 Nisan ayından beri yapmış olduğum kulüp başkanlığı görevimi, gücümün yettiği kadar yapmaya çalıştım. Elimizden geldiği kadarıyla tüm imkanlarımızı kullanarak yapmış olduğumuz görevi bugün itibariyle bıraktığımı tüm sporseverlere ve tüm kamuoyuna bildirmek istiyorum. Ama pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Bahçecik maçından sonra kulübümüzle hiçbir bağım kalmayacak. Kulübümüz kapanma noktasında olsa da bu saat itibariyle kulüpte hiçbir görev almayacağım. Görevi bırakma sebeplerimizden bir tanesi, bugün kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığının olmaması, takdir edilmemesi, eleştiriliyor olma noktasına geldiği içindir ve bugüne kadar hiçbir destek almadık.

Basında, sokakta, caddede konuşulan sözlerin hepsine cevaben şunu söylüyorum. Geçen yıl aldığımız para, Spor Toto ve diğer desteklerin açıklamasını yapmıştık. Bu sezon da 2021-2022 sezonu için bugüne kadar, daha önce de kulübümüzün sosyal medya hesabından da açıkladığımız gibi, valiliğimizden 140 bin TL ve Kars Ardahan Iğdır İstanbul Vakfı’ndan da 50 bin TL destek almışız ve takımımızı kendi imkanlarımızlar buraya kadar getirmişiz. Enkaz edebiyatı yapmadan caddede, sokakta, tribünde sporcularımızı yuhalayan, ‘bırakın gidin’ diyen arkadaşlarımıza da sesleniyoruz. Bu saat itibariyle kulübümüz başkanlığını bıraktım. Vicdanımız el vermediği için de pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Bahçecik maçından sonra, adı da veda maçı olacaksa veda maçının sonunda kulüple hiçbir bağımızın olmadığını ilan ediyorum. Takımı kim alır, kim aday olur… Kongre de yok, bırakıp çıkıyorum. Son kararımız bu şekildedir, çünkü yıprandık. Arkadaşlarımız da yıprandı. Hocalarımız ve futbolcularımız da yıprandı. Bundan sonraki takdir de kamuoyunundur. Talip olmak isteyenlere her konuda destek veririz ve her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde destek veririz.

Ayrıca tesislerin elektriklerin kesilmesi için de uğraştılar. Şu an tesislerin elektrikleri de kesik. Daha önce kulübün elektrik borçları yapılandırılmıştı. Onu da ödedim. Burası spor tesisidir. Nasıl yapılmışsa ve ne hikmetse faturalar Erkan Aydın adına yapılmış. Burası benim ne ticarethanemdir ne de kendi iş yerimdir. Burası Kars 36 Spor Derneği’dir. Faturanın da Kars 36 Spor Derneği üzerine olması gerekiyor."