Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medyadan hükümetin politikaların eleştiren açıklamalarda bulundu. "Bugün ne diyorlarsa yarın tam tersini uyguluyorlar, ertesi gün ise o gün uygulamaya koyduklarının tam tersi söylemlerde bulunuyorlar" diyen Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

-İnsanımız artık bırakın yarınını, bir saat sonrasını bile öngöremez haldedir. Bugünden yarına, hatta sabahtan akşama değişen gündem ve politikalar, en ufak karar alımını dahi herkes için zorlaştırmaktadır.

"BUGÜN NE DİYORLARSA YARIN TAM TERSİNİ UYGULUYORLAR"

-İktidar kanadının yaptığı her açıklama ve aldığı her karar sonrası herkes birbirine şaşkınlıkla şu iki soruyu soruyor; "Eee, ne oldu şimdi?" ve "Tamam da, ne olacak şimdi?" İktidarın akşamdan sabaha ani politika ve karar değişiklikleri, insanımıza büyük maliyetler üretmektedir.

-Politika ve karar değişiklikleri arasındaki açı farkı ise hep 180 derece! Bugün ne diyorlarsa yarın tam tersini uyguluyorlar, ertesi gün ise o gün uygulamaya koyduklarının tam tersi söylemlerde bulunuyorlar.. İktidar ne yaptığını, niçin yaptığını ve nasıl yaptığını bilmiyor!