Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 33-35. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir istikametinde sol ve orta şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım tek şeritten devam ediyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolu, 28-29. kilometrelerindeki (Selçuk-Ortaklar bölgesi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla bugün 13.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif güzergah olarak Selçuk-Kuşadası-Söke-Ortaklar yoluna yönlendirilecek.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-28. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Tekirdağ-İstanbul il sınırı-Büyükçekmece yolunun 0-5. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ve köprü yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Adıyaman-Kahta-Nissibi yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan (Beşpınar Mesire Alanı) kontrollü gerçekleştiriliyor.

Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bayburt-Erzurum yolunun 2. kilometresindeki heyelan dolayısıyla Maden-Erzurum yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerindeki yaya alt geçidi yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.(AA)