Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kartal Halk Eğitim Merkezi ile birlikte 5 gün sürecek önemli bir etkinlik düzenliyor.

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında ‘Kadın Emeği’ adının verildiği ve onlarca sürpriz etkinliğin yer aldığı festival, 14-18 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul ve çevre illerden kadınları ağırlayacak.

Festival kapsamında her gün Kartal Meydanı’nda 11.00- 22.00 saatleri arasında halk eğitim kursu sergileri, kadın emeği pazarı ve Kartal’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının kermesinin yanı sıra çeşitli söyleşi, konser, müzik ve sahne performansları gibi daha birçok eğlenceli etkinlik gerçekleşecek.

Festivalin açılışı, 14 Haziran Çarşamba günü saat 14.30'da Kartal ilçe protokolünün de katılımları ile yapılacak.

14 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan “Kartallı Kadınlar Soruyor, Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray Yanıtlıyor” söyleşisi ile de festivalin onur konuğu Türkan Şoray, Kartallı ve İstanbullu kadınlarla buluşacak. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 5 gün boyunca dolu dolu bir program eşliğinde devam edecek festivale tüm Kartallıları ve İstanbulluları davet etti.