Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “Kalamış Yaz Festivali”, elektronik Brezilya müziğinin sevilen grubu Zuco 103’ü 15 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşturuyor.

Kadıköy Belediyesi ve Hollanda Başkonsolosluğu işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, 29 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de Kalamış Atatürk Parkı’nda yapılacak. Brezilya müziğinin hareketli ritmini elektronik altyapıyla harmanlayan grup, 15 yıl aradan sonra “Kalamış Yaz Festivali” kapsamında dinleyicileriyle buluşuyor. 

ZUCO 103’DEN GENÇLER İÇİN ATÖLYE ÇALIŞMASI

Zuco 103’ün üyelerinden Stefan Kruger, Valentijn Bannier ve yerli müzisyen Tarık Arslan’ın katılımıyla 27 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te bir atölye çalışması da yapılacak. Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi’nde düzenlenecek atölyeye, 16 ile 25 yaş arasındaki gençler ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek. Atölyede sanatçılar, farklı müzik tekniklerinin karışımıyla nasıl tek ve benzersiz bir “sound”un yakalanabileceğini ve farklı geçmişlere sahip müzisyenlerin bir araya gelerek nasıl bir kombinasyon elde edebileceğini enstrümanlar eşliğinde gençlere aktaracak.