2019'da vizyona giren Todd Phillips filmi "Joker", devam filmiyle dönüyor. Todd Phillips, geçtiğimiz hafta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ikinci filmin hazırlıklarına başlandığını onaylamıştı.

Filmin yönetmeni Todd Phillips, Instagram hesabından "Joker: Folie a Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) yazılı bir senaryo kapağını paylaşmış ve paylaşımına Phoenix'in senaryoyu okurken çekilmiş bir fotoğrafını da eklemişti.

İlk film, DC Comics evrenini süper kahramanı Batman'in korkulu rüyası olarak tanıdığımız Joker karakterini ortaya çıkışını anlatıyordu. İkinci filmdeki "iki kişilik delilik" ibaresinin ne anlama geldiği ise henüz açıklanmadı.

DAHA ÖNCE ROBBIE CANLANDIRMIŞTI

Joaquin Phoenix'in yeniden Joker karakterine hayat vereceği filmde, Phoenix'in karşısında rol alacak isim de belli oldu. Geçtiğimiz yıl "Gucci" filmiyle sık sık adından söz ettiren Lady Gaga merakla beklenen filmde rol alacak.

Lady Gaga filmde Harley Quinn karakterini canlandıracak. Daha önce "Suicide Squad" filmlerinde Harley Quinn rolünde Margot Robbie görünmüştü. Robbie, 2016 filmi "Suicide Squad"da ve 2021'deki devam filminde bu karakteri canlandırmıştı.