Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü temsilcileri Akifumi Doma ve Fatma İskan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli’yi ziyaret etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli, Japonya heyetine Büyükşehir'in gerçekleştirmiş olduğu hizmetler hakkında bilgiler bilgi verdi.

Yakın zaman önce Japonya Büyükelçiliği tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesine hibe edilen Hasta Nakil Ambulansı projesinin tamamlama ziyareti olan görüşmede ayrıca ortak yürütülen çalışmalar görüşüldü.

Japon temsilcilere yardımseverliklerinden dolayı Hatay halkı ve HBB adına teşekkür eden Kilisli, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ın sağlıkçı kimliği, halkçı yapısı ve talimatları doğrultusunda sağlık ve sosyal hizmetler konusunda vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı temsilcilerimize teşekkür ederiz. Hatay halkının menfaatleri için iş birliği ve yardımlaşma konusunda daha güzel projelerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi.