İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulkart'ın mobil uygulamasından 50 TL ve üzeri yükleyen kart sahiplerine İSPARK ödemelerinde indirim yapıyor.

İBB'den yapılan açıklamada, 5 Ekim 2022 tarihinde başlayan kampanyanın 30 Kasım 2022 Çarşamba günü sona ereceği hatırlatıldı.

İSTANBULKART İSPARK KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI NELER?

İstanbulkart mobil uygulamasından 50 TL ve üzeri yükleme yapan kullanıcıya, yükleme yapılan kart ile yapacağı ilk İSPARK ödemesi sonrası ödeme tutarı kartına nakit iade olarak yüklenecek.

Kampanya kapsamında İSPARK ödemesinin 18 TL üzerinde olması durumunda kullanıcıya yapılacak nakit iade tutarı en fazla 18 TL olacak.

Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart mobil uygulama üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilir.

Bir kullanıcı kampanyadan yalnız bir kartı ile bir kez faydalanabilir.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM A.Ş., müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek.

Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekiyor.

Kampanya koşullarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecek.

Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyuluyor. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart mobil uygulamadan ya da bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden düzenlenebilir.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart mobil uygulama kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacak.

Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim A.Ş. kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacak. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacak.