İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ekipleri, Bulgar polisiyle iş birliği yaparak uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. İstanbul'un 4 ilçesinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda ikisi Bulgaristan uyruklu olmak üzere toplam 10 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 6’sı tutuklandı, 4'ü hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen dosya kapsamında ve Bulgaristan polisiyle iş birliği yaparak uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar düzenledi.

Güvenlik güçleri, 28 Temmuz'da Silivri, Küçükçekmece, Avcılar ve Fatih ilçelerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda 2’si Bulgaristan uyruklu olmak üzere toplam 10 şüpheli yakaladı.

Silivri ilçesinde bulunan uyuşturucu ve uyarıcı hap sentez merkezi olarak kullanılan villada yapılan aramada 30 kilo 158 gram katı ve sıvı halde kimyasal uyuşturucu ve uyarıcı madde, 50 gram marijuana, 1 hassas terazi ele geçirildi. 

Dün adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklandı. 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.