İstanbul Sanat Tarihi Grubu'ndan Bilge Baş ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, İstanbul Sanat Tarihi Grubu'ndan Bilge Baş ve beraberindeki heyet, düzenledikleri teknik gezi kapsamında Büyükerşen’i ziyaret etti. EBB Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarette, misafirlerini Meclis Salonu’nda ağırlayan Büyükerşen, “Sizleri Eskişehir’de görmekten dolayı çok mutluyum” dedi. 

Başkan Büyükerşen daha sonra heyete, kentte yaşama geçirilen başta Porsuk Çayı’nın ıslahı olmak üzere; tramvay, tematik parklar ve müzeler gibi şehircilik projelerinden bahsetti. 

“ESKİŞEHİR BELEDİYECİLİKTE LABORATUVAR GİBİ”

Misafirperverliği nedeniyle Büyükerşen’e teşekkür eden Baş ve beraberindekiler, “Eskişehir’de hayata geçirdiğiniz örnek projeler için sizlere teşekkür ediyoruz. Gerek Porsuk, gerekse tramvay projesi, parklar, müzeler olmak üzere Eskişehir’deki değişim ve dönüşümü yerinde gördük. Eskişehir ülkemize örnek ve belediyecilikte laboratuvar gibi. Böyle çağdaş, modern ve şehircilik alanında örnek çalışmalara imza attığınız için sizleri yürekten kutluyoruz” diye konuştu.