Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde yaşayan G.Ç., Mustafa Resul Erkmen adlı erkeğin tecavüzüne uğradıktan sonra katledilmek istendi. G.Ç.’nin bulunduğu eve gelen Erkmen, G.Ç.’ye tecavüz ettikten sonra, onu katletmek istedi. G.Ç.’nin öldüğünü düşünen Erkmen, onu hastaneye götürdü. Erkmen, hastanede verdiği ilk ifadede, G.Ç.’nin evine misafir olarak gelen ailesi tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Hastanede yapılan ilk müdahalede kendine gelen G.Ç., Erkmen’in saldırısına uğradığını söyledi. G.Ç. polise verdiği ifadede, misafirleri gittikten sonra kapının çaldığını ve kapıyı açar açmaz saldırgan Erkmen’in içeriye girerek önce kendisine tecavüz ettiğini, ardından da darp ederek, katletmeye çalıştığını dile getirdi.

GÖZALTINA ALINDI

G.Ç.'nin beyanlarından sonra gözaltına alınan Erkmen hakkında "nitelikli cinsel istismar" ve "kasten yaralama" suçundan emniyette işlem yapılarak, İskenderun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkça ifadesi alınan Erkmen, "nitelikli cinsel istismar" ve "kasten yaralama" suçundan tutuklanma talebiyle İskenderun Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Hakimlikte işlemleri tamamlanan Erkmen, "nitelikli cinsel istismar" ve "kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Erkmen'in G.Ç.'yi tehdit etmeye devam ettiği, bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı da alındığı öğrenildi.