Batman kent merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne toplu katılımlardan sonra şimdi de iş insanları katılmaya başladı. Aralarında Nasıroğlu Elektrik sahibi Ömer Nasıroğlu, Hazar Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aslan, Hodi Tekstil sahibi Barış Toğrak, Tempo Grup Tekstil Yönetim kurulu Başkanı Fikret aslan ve 300'e yakın vatandaş CHP'ye üye oldu.

CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün ve İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile beraber partililer tekstil kent sanayi sitesini ziyaret etti. Ziyarette iş insanların derdini dinleyen vekil Tüzün, CHP iktidarında hep beraber ekonomik sıkıntıları aşacaklarını ifade etti. Tüzün, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunların düğümü sandıkta çözülecek. Sizin gibi iş insanların adalet, hak, hukuk ve refah için verdiğimiz mücadelede bizimle beraber olduğunuzdan dolayı size minnettarız. Bu mücadelemizde sadece partimiz değil Türkiye'de demokrasi, adalet ve adil refah dağılımı alacak siz yurttaşlarımızın insanca yaşayabilecek hakları güçlenecek anayasal garanti altına alınacak."

batman-3

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ise iktidarın yanlış politikalarını vatandaş ekonomik kriz yaşayarak ödediğini ifade etti. İş insanları, parti rozetini CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün ve Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik'in elinden aldı.