İngiltere’de Buckingham Sarayı’nda atlı muhafızın atıyla fotoğraf çekinmek isteyen, turist atın dizginlerine dokununca atlı muhafız tarafından sert bir şekilde azarlandı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da kraliyet ailesinin Buckingham Sarayı’nda bir turist, orada nöbet tutan atlı muhafızın atıyla fotoğraf çekinmek istedi ve atın dizginlerine dokundu. Atın rahatsız olduğunu fark eden muhafız kadına, “Kraliçe’nin muhafızından uzak durun, dizginlere dokunmayın!” diye bağırdı. Muhafızın bağırmasının ardından oldukça şaşıran turist, hızlıca oradan uzaklaştı.

Videoyu sosyal medyadan paylaşan kişi, muhafızın bağırdığı kişinin üvey annesi olduğunu ve bu olayın ardından bir daha Londra’ya gelmeyeceklerini söyledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, Kraliçe'nin muhafızının Disneyland'ın değil, silahlı kuvvetlerin bir parçası olduğunu belirterek, turist kadının hatalı olduğunu ifade etti.

Video sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı, bazı kullanıcılar Buckingham Sarayı için videonun kötü bir reklam olduğunu söyledi.