AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da “Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. Sahneye çıkan bir çocuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden mikrofonu alarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "hain" diye hakaret edince Erdoğan ve beraberindekiler çocuğun konuşmasını gülümseyerek izledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan bu olaya tepki göstererek Twitter hesabından, "Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler,  masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum." dedi.

''TÜRKİYE’NİN EVLATLARINI ARTIK RAHAT BIRAKIN''

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz'' ifadelerine yer verilerek Erdoğan'a sert tepki gösterildi.

KILIÇDAROĞLU LÜTFEN ÇOCUĞUMUZLA İLGİLİ HABERİ PAYLAŞMAYIN

Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!