Honaz Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarları hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Honaz’ın mahallelerinde iftar sofraları kuran Honaz Belediyesi, 5 Nisan çarşamba günü Yokuşbaşı Mahallesi Sosyal Tesisi'nde Yokuşbaşı ve Menteşe Mahallesi sakinlerini buluşturdu.

İftar programında konuşan Başkan Kepenek, sosyal tesisin yapımına her gün tekerlekli sandalyesi ile gelip destek olan engelli vatandaş Yusuf Çınlar’ı selamlayarak, “İftarımızı düzenlediğimiz sosyal tesisimizin yapılış aşamasında tekerlekli sandalyesinin tekerlerini eskiterek her gün buraya gelen ve iftarımızı sosyal medya hesabından duyuran Yusuf kardeşimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

BAŞKAN KEPENEK HER GÜN BİR MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR AÇIYOR

Yokuşbaşı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Başkan Kepenek yaptığı konuşmada, “Ramazan Ayı boyunca Honaz’ımızın mahallelerinde iftarda vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz. Ramazan etkinliklerimiz ile bir arada huzur içerisinde Ramazan Ayı’nı tamamlayacağız. Kurduğumuz Halil İbrahim Sofrasında her vatandaşımızı sevgiyle kucaklıyoruz. Yaşlısından çocuğuna herkesi kucakladığımız Honaz’ımızda Yokuşbaşılı ve Menteşeli hemşerilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Vatandaşlarımızın sofraları bereketle dolsun taşsın. İnsanlarımız huzur içerisinde yaşasın. Tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik eder, hayırlı günler dilerim” diye konuştu.

İftar organizasyonu tasavvuf musikisi eşliğinde devam etti. İftar yemeğinin ardından başlayan Ramazan eğlencelerinde semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ile tahta bacak ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yokuşbaşı ve Menteşe mahalle sakinleri, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Honaz Belediye Başkanı Kepenek’e teşekkür etti.