Huzur bulduğunuz bir odada, hem görsel hem de fonksiyonel olarak ihtiyaçlarınıza cevap veren bir dolap hayatınızı kolaylaştırır. Görselliği de ön planda tutarak zevkinize uygun ürünü bulma fırsatı sunan Divanev yalın, fonksiyonel ve kullanışlı dolap modellerini yenilikçi bir dokunuşla yatak odalarınıza taşır. Size ise geniş ürün skalasından zevkinize uygun ürünü seçmek kalır!

Doğru Dolap Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru dolabı seçerken öncelikle ne büyüklükte bir dolaba ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz iyi olur. Eğer yalnızsanız 2 veya 3 kapaklı dolap sizin için ideal olabilir. Eğer çift halinde ürünü kullanacaksanız 4 kapaklı dolap ve daha geniş ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Geniş depolama alanıyla bu ürünler yatak odanızda kıyafet dışında birçok eşyanızı da saklamanıza yardım eder.

Sürgülü kapılı modeller özellikle dar alanlar için kullanım kolaylığı sağlarken daha geniş bir odaya sahipseniz kapaklı modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca doğru yatak odası dolabı odanızın ölçülerine en uygun olandır.

Dolap seçimi yaparken ne kadar depolama alanına ihtiyacınız olduğu da önemlidir. Eşyanız çoksa 5 veya 6 kapaklı dolap seçimi sizin için daha uygun olabilir. Ancak minimal bir ev dekorasyonu anlayışınız varsa ve az eşyaya sahipseniz daha küçük ürünler tercih edebilirsiniz. Bu temel adımlara ek olarak doğru dolap seçimi için fonksiyonel ürünlere de bir göz atalım!

Yatak Odasında Rahat ve Özgün Stil: Lodi 6 Kapaklı Dolap

Yatak odası dekorasyonunda ferahlık ve özgürlük sunan Lodi Yatak Odası, açık meşe ve koyu gri rengin sentezlenmesi ile modern ve elegan bir görünüm sunar. 7 farklı dolap seçeneği ile ihtiyacınıza en uygun depolama alanını sağlar. Dolap kapakları üzerindeki koyu gri renk rustik etkiyi artırır. Şık yatak başlığı modern dokuyu tamamlayan bir üründür. Bazalı ve karyolalı yatak seçenekleri fonksiyonel bir kullanım imkanı sağlar. 

Fonksiyonelliği ile Göz Dolduran Ribera Sürgü Kapaklı Dolap

Modern ve estetik bir duruş sergileyen Ribera Yatak Odası fonksiyonel bir seçenek sunarak odanızı yeniden tasarlamanıza yardım eder. Ceviz renk ve bronz metal doku birlikteliğini özenle sergileyen ürün hibrit, sürgülü ve kapaklı modülleriyle fonksiyonelliği bütünler. Odayı geniş ve ferah gösteren naturel ayna uygulaması ile zarif bir görünüm sunar. Harika deri biye işlemeli özel işçiliğe sahip yatak başlığı, yatak odanızda ihtişamlı bir hava yansıtmanızı sağlar.

Geniş Ailelerin Tercihi: Marla 3 Kapaklı Dolap

Koyu ceviz renk ve siyahın muhteşem uyumunu yatak odanıza titizlikle taşıyan Marla, modern ve net çizgilerle özgün bir tasarım sunar. Ürünle uyumlu mat siyah metal minimal kulplar estetik dokunuşu tamamlar. Köşe dolap kategorisinde bulunan ürün, geniş aileler için sınırsız depolama seçeneği sunar. Bol bölmeli iç dizaynı ile depolama ihtiyacınızı tam olarak karşılar. Özel olarak tasarlanmış pantolon askılık bölümü işlevselliği artıran önemli bir ayrıntıdır. Koyu ceviz rengin tam ortasına itinayla yerleştirilmiş ayna, odaya derinlik katarak daha geniş ve ferah bir ortam sunar.

Geniş Ürün Skalası ile Bütçe Dostu Dolaplar Divanev'de!

Yatak odası takımları yüksek maliyetli ürünler olarak düşünülmesine rağmen aslında bütçeye uygun ürünler de bulunur. Geniş koleksiyona sahip Divanev' dolap fiyatları da oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Fiyatlar modelin işçiliğine, ürünün yapıldığı malzemeye ve ürünün boyutuna göre değişim gösterir. Kaliteli ve uzun ömürlü kullanılabilen ürünler sunan Divanev'de zevk ve ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü bulabilir; Divanev güvencesi sayesinde gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Web sitesinden tüm ürünlere göz atabilir, size en yakın mağazaya uğrayıp deneyimleyerek ürünlere sahip olabilirsiniz.